#29

I fredags var jag och Maja på julbord på Ikea och det var hur kul som helst. Vi möttes där runt halv 6 och handlade lite godis och annan svensk mat och ställde oss sedan i kö, där vi stog i typ 20 minuter och sen fick vi stå i kö till maten i 30 minuter. Mycket folk alltså! Men maten var underbar, dom hade köttbullar, prinskorv, kokt potatis, lax, sill, julskinka, hårdbröd, jansons frestelse och allt som hör till julen. Vi satt bredvid ett amerikanskt par som var bestatta av Sverige och gav oss massa tips på svenska affärer och liknande i DC området. Väldigt trevliga människor! Sen blev det dans, alla svenskar (ca 100 stycken om inte mer) dansade till Nu är det jul igen och andra jullåtar och amerikanare måste trott att vi var galna. Men kul var det! Bilder kommer när Maja orkar lägga in dom från hennes kamera (så om ca 3 år eller så...)

Sen åkte vi hem till Maja och hade planerat att trycka i oss flera kilo svenskt godis, men vi lyckades inte riktigt pga all julmat. På lördag gick vi till metron och sen hämtade S mig i New Carrollton. Min värdmammas mamma och pappa var här i helgen för att A och S skulle på arbetsfest på lördag men hennes föräldrar var tvunga att åka igår vid halv 11 på kvällen pga att det skulle komma en enorm storm där dom bor (på ett berg!) och dom kunde inte köra idag. Så jag la K och sov ensam i huset för första gången, lite halvläskigt sådär... men hade sällskap av katten som sov i min säng. Var sedan med K tills A och S kom hem vid 1 och sen har jag bara chillat och vid 5 åkte jag på LCC möte IGEN.. börjar bli lite less och jag har bara varit på 3.

Iallafall, igår kväll bestämde jag mig för att ta ett bad. Jag har ett badkar i mitt badrum men har aldrig tagit mig för att bada så igår gjorde jag det. Och vet ni vad som händer, jo... när jag är klar och har typ torkat håret och så så kommer min värdmammas mamma in och säger att det läker vatten på undervåningen och i källaren. Och vi sprang ner och det var vatten på hela golvet och på deras kontor. Dessutom bubbelskum så det var ju ganska klart att det var från när jag badat. Haha då det droppade vatten från taket och genom lampor och fläktsystemet. Troligtvis är det något fel på rören i mitt badrum. Ingenting blev förstört iallafall, som tur är! Vi skrattade iallafall en hel del, det låg liksom ett halv badkar med vatten utspritt på deras nya trägolv. Lyckat.

Nu blir det grillat till middag och sen ska jag se Charlie St Cloud.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0