#58

Idag är det Presidents Day så jag är ledig. Jag älskar att det är så många helgdagar här. Dock ska jag ut och fickparkera med min värdpappa idag, det blir spännande. Undra om bilen kommer tillbaka hel. Sen ska jag sitta vid datorn i 3 timmar och ta en Drog och alkohol kurs som jag måste ta för att få ta körkort i Maryland. Suuuuck!

Helgen har iallafall varit bra och chill. I fredags var det så sjukligt varmt. Jag och K skulle ta en promenad på morgonen och det var mulet så jag tog på mig regnjackan. När jag öppnade dörren så visade det sig vara över 20 grader varmt, peeew! Vid lunchtid kom solen fram och jag och K var ute hela dagen, så underbart! Vi satt nere vid vattnet och hon skrattade åt änderna i minst 1 timme - chilligt jobb med andra ord. När min värdpappa kom hem så satt vi nere på bryggan och matade fåglarna och K tyckte det var jätteroligt. Det var alltså runt 17:00 och det var 23 grader varmt. I februari!

Sen vid halv 7 åkte jag mot mallet och träffade Linda och vi gick på Noodels och åt middag och sedan blev det bio. Vi såg The Rommate, vilken psycofilm! Men det var väldigt väldigt bra :) Runt 12 åkte jag hem igen och det var fortfarande grymt varmt ute.

Lördag var det kallt igen så jag spenderade största delen av dagen med att skypa med familj och vänner, väldigt roligt! Sen åkte jag och min värdmamma till Carters och jag köpte kläder till Nora och Isa. Bland annat deras klänningar som dom ska ha på bröllopet - grymt söta! Lördag kväll jobbade jag ju som sagt i några timmar och sen såg jag A walk to remember. Och igår var det dags för aupair möte igen, vi skulle åka skridskor men det blev inte av. Vi åkte bara dit och pratade lite med vår LCC och sen var hon tvungen att åka till Virginia. Då åkte jag och Linda till Downtown och sedan till Target. Igår kväll blev det film med mina värdföräldrar, vi såg först Taken och sedan Life as we know it.

Väldigt bra helg! Nu ska jag ut och parkera - önska mig lycka till!

#57

Jag har varit sjuk i veckan så därför har jag inte hunnit blogga. I måndags var det ju iallafall alla hjärtans dag! Efter jobbet åkte jag vill CVS Minute Clinic och fick pencillin för att jag har öroninflammation - igen! Efter det åkte vi till Marike där hon och Ashleigh hade ordnat alla hjärtans dag fest. Vi var 9 aupairer och det var jättetrevligt! Vi spelade spel (dirty minds, sjukt kul!) och gav varandra alla hjärtans dag presenter.

Imorgon säger dom på vädret att det ska bli ÖVER 20 grader varmt, hoppas dom har rätt. Så underbart!

Imorgon kväll ska jag och Linda gå på bio och det blir nog att äta på mallet innan också. Trevligt! På lördag är det stor-stor fest i DC men eftersom jag äter pencillin så får man ju inte dricka alkohol så det blir inget för mig. Dessutom ska min värdpappa ta ut min värdmamma på en sen alla hjärtans dag middag så jag har lovat att passa K några timmar.

Och vet ni vad, 22 dagar tills jag åker till Sverige. Hur sjukt är inte det? Jag borde börja packa! Vad tar man med sig hem till Sverige? Här är det ju nästan som sommar, något säger mig att det inte riktigt är det i Sverige.










Alla tjejerna, förutom jag som tog bilden då såklart XD Har några bilder med oss alla också som vi försökte ta med timer men dom blev jätte suddiga så...

#56

Nu är ännu en helg över. I fredags var jag med Sami och Micha på Tsunami. det var en trevlig kväll med en hel del dricka men vi åkte ändå hem rätt tidigt.

I lördags blev en vanlig bakisdag, min värdmammas bror och flickvän var här så vi åt frukost tillsammans och sen åkte dom till mallet så jag chillade och kollade på kärleksfilmer (dom sänder alla klassiker hela tiden just nu pga alla hjärtans dag) Sen på kvällen blev det hemmagjord pizza och Xbox Kinect kväll - det var superkul! Däremot har jag träningsvärk idag, hur är det ens möjligt?

Idag vaknade jag runt 1 och har sedan dess skypat med Tess i 1 ½ timme, med mamma och pappa i 1 ½ timme och sen med Anette i 3 timmar, väldigt kyckad dag med andra ord!

Imorgon är det ju alla hjärtans dag, vi är en hel hög med aupairer som ska hem till Marike och äta middag. Det blir nog trevligt förutom att alla hjärtans dag är den sämsta dag på året när man är singel, blää.

Om mindre än 1 månad åker jag till Sverige! YAAAAAAAAAAAAAAY!!!

#55

I söndags var det ju dags för årets Superbowl! Vi var hos grannarna där dom hade superbowl party. Vi åt middag och hade choklad fontän (Mmm!) Tyvärr så vann ju dock fel lag så min värdfamilj var rätt deprimerad. Men det var väldigt kul och vääääldigt livat, jäklar vad folk skrek. Och vet ni vad, superbowl sågs av 111 miljoner amerikanare - sjukt!

Sen har jag bara jobbat som vanligt måndag och tisdag, K är förkyld och väldigt ledsen hela tiden. Sjuka barn är inte särskilt roligt kan jag lova er. Blir jobb som vanligt resten av veckan, min värdmamma är ledig på fredag dock så jag hoppas att jag inte behöver jobba hela dagen. På fredag kväll ska jag ut i downtown Annapolis med Micha och kanske Elin, Sandra, Elodie, Julia :) Jag är super taggad!

På lördag blir det nog att gå och se Just Go With It och sen på söndag ska jag och Sami gå och se The Rommate som vi aldrig gjorde förra helgen.

#54

Igår när jag slutade kom Cassandra hit och hämtade mig och vi skulle åka till Hedvig som bor i Virginia. Det gick superbra tills vi missade att svänga in på 495:an. Vi körde istället på 50 hela vägen in till DC och hamnade bland vita huset, monumentet och allt sånt där trevligt. Trafiken i DC är inte den roligaste kan jag lova er, vi körde fel fler gånger än jag kan räkna till och bytte filer på en hel del olagliga sätt ;) Men men, efter ca 2 timmar kom vi fram till Hedvig och vi var redan då försenade. Eftersom att 3 av oss som skulle gå ut är minderåriga så var vi tvugna att vara där runt 9 för att komma in, vi lyckades tyvärr inte med det. Vi gick istället till en restaurang/bar som hette Old Glory och åt middag där sen gick vi runt lite i mysiga Georgetown innan vi tog bilen och gav oss in i DC igen.

Vid 1 åkte vi tillbaka mot Virginia och stannade och köpte Donuts och hade enorma skrattattacker i bilen. Det var en väldigt rolig kväll även om det inte blev som vi hade tänkt oss.

I morse bestämde vi oss för att åka till Tyson's Corner (största shopping centret i DC/Virginia/Maryland!) Blev lite shopping där, jag köpte solglasögon, jeans, linne, nagellack och skor. Efter det begav vi oss tillbaka mot Annapolis och nu ska jag snart ta och åka till Target med min värdmamma.


Chicken Cobb Sallad


Cassandra och Hedvig


Cassandra, Hedvig och Evelina


The girls!!


Tyson's Corner!

#53

Kanske dags för en liten uppdatering! Förra helgen var jag, Sami och Cassandra ute på Tsunami som ni såg på bilderna i ett tidigare inlägg. Det var supertrevligt! Men das bartender var i DC... Iallafall det blev en rätt tidig kväll eftersom Sami körde plus att det var väldigt lugnt där. I lördags åkte jag till Double T Diner för att möta upp Sami för brunch, det var så amerikanskt som det kan bli. Det kändes som jag var i en film! Sen hade vi trist så vi gick och såg No strings attached igen, den är verkligen hur bra som helst! Söndagen blev mest chill, skypade lite med folk i Sverige och sen åkte jag och min värdpappa ut och körde på motorvägarna - jag är ju lite seg så jag hade inte kört på dom än. Men nu är det bortgjort och det var inte så farligt! Det läskigaste är när man inte vet vart man ska och av den osäkerheten så blir man en gräslig förare, man vet inte vilken hastighet man ska hålla och vilket körfält man ska ligga i. Däreför föredrar jag att köra på ställen jag kan ;)

Veckan har flytit på som vanligt, dagarna går enormt fort! K har lärt sig sitta upp men tippar ibland och blir arg. Hon har däremot kommit in i någon period att hon hatar att sova, suck. Jag hade ju alltid två timmar att chilla förut när hon sov men nu vägrar hon. Hon somnar när man matar henne vid 1 och sen vaknar hon ca 30 minuter senare och skriker som en galning, jag tar upp henne och hon somnar i min famn men så fort man lägger ner henne så vaknar hon igen, tips någon? Sandra kanske?

Idag efter jobbet tränade jag nere i källaren och åkte sedan till mallet med Sami och Micha, där köpte jag en klänning + tröja/väst. Imorgon blir det jobb som vanligt och sen på fredag efter jobbet åker jag och Cassandra in till DC för en utekväll i Georgetown - är taggad till tusen! Lördag vet jag inte vad som händer och sen på söndag tror jag det blir bio med Sami, isåfall ska vi se The Roommate!

RSS 2.0