#52

Köttbullar, potatismos och lingonsylt till lunch!

Cassandra!

Sami!

Imorse möttes jag och Sami på Double T Diner för att

äta brunch i äkta amerikansk stil

Vem kan äta så här mycket pannkakor?? Slöseri när man måste slänga hälften.


#51

Ok, vädret är helt galet just nu! Det började vid halv 4 med åska och regn, rätt mysigt när jag hade en brasa tänd och K sov. Sen helt plötsligt så började det snöa och åskan fortsatte. Jag tror aldrig jag sett snöstorm + åska förut... Nu har det snöat hur mycket som helst i några timmar - väldigt roligt...

Jag kunde inte ens ta mig till gymmet idag för dom stängde 5 timmar tidigare, så drygt att hela Maryland typ stänger ner pga snö..

Dom säger att det ska snöa hela natten och kanske fortsätta imorgon. Ingen tv i huset fungerar pga vädret och dom tror att strömen kommer försvinna snart (hoppas inte!) Men om ni i Sverige skulle se hur "mycket" snö vi har så skulle ni skratta, det är max 5 cm - dom säger att det ska komma 4.5 dm men det är ju fortfarande hur lite som helst.

Positivt med detta är iallafall att dom det blir så hemskt som dom säger så får mina värdföräldrar vara hemma från jobbet imorgon, vilket förhoppningsvis betyder chill dag för mig. 

Frågan är vad jag ska roa mig med nu... Pretty Little Liars på datorn kanske?

#50

Den här veckan har sett ut ungefär som alla veckor, ingen helgdag eller så men dagarna går fortfarande väldigt fort även om man blir lite uttråkad ibland. På lördag kommer en kille och ska kolla på källaren igen, jag hoppas att det händer något där snart! Min värdpappa förklarade tidigare idag för mig varför det tar sån tid. Men förhoppningsvis blir det klart snart.

Igår var jag på Cardio Step och idag blev det Bodyattack och Zumba. Zumba är seriöst den roligaste träningen som finns. Jag önskar att dom hade det varje dag men det är bara 2 dagar i veckan som jag kan gå på.

Imorgon, torsdag och fredag blir det jobb som vanligt och på fredag kväll ska jag och Sami gå ut downtown. Resten av helgen ska jag nog bara chilla tror jag, får se vad som händer. Jag ska iallafall ta med kameran på fredag, jag lyckas alltid glömma den.

Förresten, 100 dagar i USA idag, 265 kvar.


#49

Mums!


#48

Helg igen!
Idag började jag inte förrän 1, men vet ni vad... jag klev upp 8 och åkte och tränade! Är imponerad på mig själv, jag älskar nämligen att sova men det var väldigt skönt när jag kom hem igen runt 10 och kunde lägga mig i sängen igen. Har inte jobbar särskilt hårt idag, jag och min värdmamma tog med oss K och åkte till mallet och sen när vi kom hem så slutade jag. Har bara matat henne 2 gånger - tufft jobb jag har..

När jag slutade kom Elodie och hämtade mig och vi åkte och hämtade Fon och åkte sedan till Meaghan på aupair möte och åt pizza och spelade xbox kinect, men jag och Marike åkte efter 1 ½ timme för vi skulle träffa massa folk i mallet för att gå på bio. Vi träffade 8 tjejer där (+ en amerikansk kille som är nanny) och vi såg No strings attached - superbra film. Se den!

I morgon ska jag sova hela morgonen och sen ska jag jobba på kvällen för mina värdföräldrar ska på födelsedagsfest inne i DC, så börjar klockan 6. Men K är så chill på kvällarna och sen när hon somnar kan jag ju se film eller nått så det är lugnt. Däremot ska alla gå ut imorgon och jag är partysugen så lite tråkigt att jobba. Men jag slipper vara bakis på söndag iallafall, alltid nått positivt.

På söndag ska jag, Marike och några andra svenska tjejer åka till Ikea för att äta köttbullar, mums!

Nu ska jag sova! Nighty night.

#47

Idag har jag bott i USA i 3 månader!
En fjärdedel av mitt år, läskigt!


Bild från första veckan i New York.
Jag och Therse bokade vårt hotell, 25 mars- 27 mars
4 stjärnigt hotell mitt på Times Square - inte helt fel!

Mamma och pappa bokade hotellet i New York också förresten, så det blir New York i en vecka i sommar med. 4 stjärnigt hotell med utsikt över New York skyline, kommer bli underbart!

#46

Helgerna går så sjukt fort, jag hinner knappt med och så är det söndag. I fredags var jag, Sami, Micha och Julia på tsunami nere i downtown Annapolis och åt middag och satt barao ch snackade skit. Jag hann även träffa min bartender som verkar jobba varje fredag.. höhö.

Lördagen spenderade jag mest i sängen innan jag vid 6 åkte och mötte upp Micha vid target för lite snabb shopping och sedan middag på Panera Bread och sen åkte vi till henne och såg två filmer.

Idag gör jag ingenting, ska åka till mallet snart med min värdfamilj. Vi tänkte ta och hyra The Social Network och se den efter middagen ikväll.

Just ja, imorgon är det helgdag här i USA - vilket i min underbara värdfamilj betyder att jag har ledigt. Så egentligen kan jag ju låsas att det är lördag idag. Dessutom är min värdmamma ledig på fredag så jag jobbar bara 3 timmar. Awesome vecka!

 




#45

Åhhh verizon kommer ut med Iphone4 i februari men nu har mina värdföräldrar bestämt att dom ska vänta tills juni med att köpa dom pga att verizon inte fått upp sitt nya nät än.. bläää. Vill ha ny telefon nuuuu, den jag har är kassssss! Bläää... måste leva med den 5 månader till! gash.

#44

Dagens minus

(Jag vill ha sommar for tusan och så kommer massa snö!?)

 

Dagens plus

(Cheesecake från Cheeseacke Facory hade min värdmamma köpt

med sig tillsammans med mat, mmmm!)


#43

Har inte berättat om helgen än! I fredags jobbade jag som sagt bara till 3 (underbart!) och åkte sedan till gymmet. Det känns dock inte som det ger något, men för resultat måste jag nog börja äta nyttigare. Det är mitt nästa mål. Tur att det är länge till beach 2011 (eller det kanske det inte är här i Washington?) Iallafall, var där drygt en timme och åkte sedan hem och åt middag med min värdfamilj och efter det blev det filmkväll med mig själv, härligt!

I lördags åkte jag och min värdmamma till mallet på eftermiddag för en snabbvisit och sedan skjussade hon mig till tunnelbanan och jag åkte den galet långa resan till Fairfax, Maja klev dock på tåget efter hälften så fick sällskap i en halvtimme. Där hämtade Sara oss och vi åkte hem till henne. Sen kom Sofia och några av Saras värdfamiljs vänner. Det bjöds på margerita, smirnoff ice, tacos och hemmagjord prinsesstårta - smarrigt! Sen spelade vi Xbox kinect och det var hur kul som helst, när man sen fick se filmerna på hur man såg ut när man spelar var ju mindre roligt. Av någon anledning såg det alltid ut som jag flög runt, haha. Vi somnade runt halv 3.

I söndags vaknade vi och packade direkt in oss i bilen och åkte till Ikea för köttbullstallrik. Det var lika gott som vanligt. Efter det blev det ett kort besök på Walmart och sedan den långa tunnelbane resan hem igen.

Har haft en väldigt trevlig helg!
Klockan är 10 och jag är på väg i säng, livet som heltidsarbetande är jobbigt... eller hur var det nu?

#42

Glada nyheter!

- Om två månader åker jag till Sverige!

- Mamma och pappa har bokat sin resa hit i juni!

- Therese har bokat sitt hotell och vi ska boka hotellet i New York snart!

- Jag har anmält mig till en collage kurs där vi får åka till Niagarafallen!

Jag är lycklig, livet är braaaaaaa!

#40

Vad dålig jag har blivit på att uppdatera min blogg på senaste tiden. Det har inte hänt så jätte mycket här under den här veckan. I lördags hade vi hockeyfest här med massa grannar, det var kul! I söndags åkte jag till mallet med Micha och Sami och vi åt frozen yoghurt - underbar uppfinning!

Veckan har varit väldigt normal, vi har precis börjat ge K gröt och det är hur kul som helst för hon har det roligaste minen när man ger det till henne. Men hon gillar det verkligen. De flesta gångerna!

Jag har hunnit träna massor i veckan, underbart! Har tränat 2 timmar varje dag - det finns så roliga gruppträningspass så det är inte tråkigt att träna. Annars skulle jag aldrig orka göra det så ofta.

Idag var Sami här och åt lunch, mycket trevligt!
Imorgon är min värdmamma ledig så jag ska bara jobba till 3, skönt! I helgen ska jag till Fairfax, Virginia på födelsedagskalas hos Sara och på söndag blir det Ikea med Sami och Micha.


Frukost de flesta dagarna - hårdbröd med keso och paprika!
Men igår köpte jag havregryngröt och yoghurt så jag kan variera lite!


Lunch de flesta dagarna! Rivna morötter kan vara det godaste som finns.


Den förra ansiksrengörings serien jag köpte var inte särskilt bra för min hud,
så jag bytte till Clinique.






Och fick dessa 3 på köpet!


Min och Samis lunch idag, tacos såklart!


Sami

#39

Nyårsafton:
Först blev det förfest hos Kaja för där hade deras värdföräldrar fest så det var massor med folk och god middag. Sen åkte vi till nattklubben som vi hade köpt biljetter till och när vi kom dit så var det ett stort ghetto ställe som såg ut som en garage och vi var i stort sett de enda vita människorna där. Vi gick in och därinne var det bartendrar som knappt hade några kläder på sig, stippor som dansade uppe i taket och musiken var så hög att man bara hörde basen och inte musiken. Kasst med andra ord. Dessutom kostade garderoben 4 dollar per jacka! Efter ca 30 minuter drog vi oss mot tunnelbanan så tolvslaget firade vi inne i ett tåg. Det är något jag aldrig gjort förut, men det var komiskt! Vi gick runt och skrev Gott nytt år till alla.

Sen åket vi mot Chinatown där vi gick in på en bar och träffade galet snygga amerikanare (iallafall 2!) så vi umgicks med dom hela kvällen och hann även med att gå till ännu en annan bar och spela biljard. Vid 3 stängde dom och vi skulle leta oss en taxi som inte var det lättaste kan jag säga. Dessutom var jag den enda som var relativt klar även om jag också var galet full. Men jag kunde gå iallafall. Vi fick tag på en taxi och Maja hade lite svårt att komma på var hon bodde så vi hade ingen aning om vart vi skulle. Det slutade med att vi hoppade av på ett helt random ställe och visste inte var vi skulle alls. Men vi ringde en av Majas kompisar som visste var hon bodde och det kom en snäll taxichaufför som körde oss till henne gratis. Vi kom hem runt halv 5 på morgonen.

Väldigt konstig kväll men vi hade hur kul som helst.



Outfit, bilden är inte den bästa men ändå.


Chinatown!


Kaja


Maja


Vi träffade en polis som var snäll och lånade ut sina handbojor!
Bilden på mig med handbojor är super dålig kvalla, annars hade jag visat den med.

RSS 2.0