#11

Igår jobbade jag som vanligt och K var på sjukt ba humör hela dagen. Det var kul! Dessutom sov hon i mitt knä i två timmar (hon sover verkligen bara länge om man håller i henne!), så jag satt och kollade på OTH i två timmar. Visst har jag ett tufft jobb..? Haha

S kom hem vid 5 och vi åkte och handlade lite saker, jag skulle köpa keso för att ha på mina frukost mackor (hittade svenska Wasa här, yay!) och dom tyckte jag var rolig som ville ha keso på mina mackor. Dom tyckte det var för nyttigt. Sen åkte vi hem, åt kyckling till middag och dom gav mig SATC 2 filmen för att dom tyckte att jag varit så hjälpsam och alltid ställt upp nu när katten varit sjuk - väldigt gulligt av dom!

Imorse vaknade jag typ vid 9, min värdmamma är ledig varannan fredag så hon har varit hemma hela dagen. Jobbade från 10 till halv 2 så hon kunde tvätta och fixa i deras sovrum och så. Sen åkte vi till banken och jag fixade mitt bankkort och efter det åkte vi till mallet där vi åt en sen lunch och efter det shoppade vi. Forever 21 är ett ställe jag borde hålla mig borta i från men seriöst, jag skulle kunna shoppa upp alla mina pengar där. Dom har allt, och lite till! Iallafall så körde jag deras enorma bil idag som jag aldrig kört förut och jag gillade det verkligen! Man har sån sjukt bra syn när man sitter så långt upp. Det är lite läskigt att parkera och så med den eftersom den är så stor men det gick faktiskt riktigt bra och jag börjar känna mig bekväm med att köra. Det som jag tycker är svårast är att veta vilket körfält man ska ligga i eftersom jag inte riktigt hittar här än. För man måste verkligen planera vart man ska så man ligger i rätt körfält för trafiken är som sagt galen och man kan inte byta körfält lika lätt som i Sverige.

Vi kom hem från mallet vid typ 8 och lagade middag. Grillat kött blev det! Nu ska jag ta och se en film, vi skulle egentligen på collagefest idag men både Sami och Micha är sjuka så det blev inget. Därför blir det en lugn hemmakväll imorgon också. Nästa helg blir det party :)


Provar en ny ansiktsserie, hoppas den är bra!


Här är en liten del av restaurang delen i mallet.


Eftersom det är fredag så köpte vi glass, mums!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0