#14

Igår jobbade jag som vanligt, K har börjat vakna klockan 9 (stackar mig, eller hur?) så klev upp runt halv 9 och åt frukost. S kom hem vid 5 och jag åkte på gymmet, vi skulle ju egentligen på Zumba men det blev inget av för Lissy var tvungen att jobba på kvällen med. Gymmade iallafall drygt 1 timme och åkte sedan hem och vi åt grillat kött, bakad potatis och sparris - mums!

Idag har jag ju som sagt varit ledig. Det är Veterans Day här så alla är typ lediga och mina värdföräldrar är så snälla att jag också fick vara ledig. Ingen av mina kompisar var lediga men ändå. Jag vaknade runt 11 och gjorde sedan svenska köttbullar som jag åt till lunch. Sen åkte vi till CVS för att ta två sprutor - en mot influensa och en mot tetanus. I Sverige är det ju bara gamla som årligen tar influensa vaccin men här gör tydligen alla det. De flesta iallafall. Sen åkte vi till mallet och jag bestämde mig för att gå runt själv där för att slippa gå i massa barnkläds butiker. Det var kul! Lärde mig nästan att hitta där, fast jag letade efter en butik som heter Payless (as billiga skor!) men hittade den inte. Köpte iallafall en vinterjacka på Garage. Äntligen har jag en annan jacka än min regnjacka. Hittade även en grymt snygg skinnjacka där men den fanns bara i storlek XS så det blev inget av. Hoppas verkligen att dom får in fler storlekar nästa vecka. Vid halv 6 åkte vi från mallet eftersom jag skulle på Hip Hop fit men trafiken var helt galen och vi blev stående i bilkö hur länge som helst. Däremot så var ledaren också försenad så det gick bra ändå. Men jag önskar att vi inte hade gått på den där kursen. Det sög. Helt värdelöst. Jag och Lissy skrattade i stort sett genom hela passen för att det var så patetiskt. Ledaren, en 45 årig kvinna dansade som en hora och trodde att hon var 18 eller nått.

Nu ligger jag i sängen, klockan är över 11 och jag jobbar imorgon så borde gå och lägga mig. Snart är det helg igen! Löning idag btw, härligt!

Kommentarer
Postat av: Maja

Haha ja han var asrolig! :D

Det känns verkligen hur bra som helst! Lite nervös över att åka till familjen imorgon, men det blir nog bra :)

Hur har du det?!

2010-11-12 @ 05:42:47
URL: http://frokenbrus.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0