#15

Igår jobbade jag som vanligt och sen lånade jag bilen, körde för första gången helt ensam. Det var lite halvläskigt men kul! Åkte till Micha och vi gjorde hemmagjord pizza med hennes värdbarn. Sen åkte vi till Downtown och träffade Josh och James och satt utanför ett cafe och pratade till 1 på natten. Det var väldigt trevligt, skönt att kunna sitta ute och dricka kaffe i mitten på november.

Idag vaknade jag runt halv 10 och duschade och åt frukost innan Micha hämtade upp mig och vi åkte till collage för att hämta hennes värdbarn och sen släppte hon av mig på mallet för hon skulle hem och duscha. Jag shoppade en kofta och ett linne på Forever 21, ett par skor på Payless (12 cm klackar för 200 spänn!) och underkläder på Victoria Secret. Nu har jag shoppningförbud tills att vi åker till New York den 10 december. Jag ska inte handla nått alls!
Vid halv 1 kom Micha tillbaka och vi träffade Sami, Josh och James för att gå på bio. Vi såg Unstoppable, den var faktiskt bra. Sen blev det en tur till Bestbuy, Safeway och sist Dollar Tree. Ikväll blir det bara middag med värdfamiljen och sen ska jag se Gossip Girl tills jag somnar.

Vi får se om jag åker till Washington DC imorgon, men det är inte bestämt än.


Utanför huset


Öhm, jag fick för mig att ta en bild när vi var vid ett Collage.


Micha och Sami solar utanför mallet (Westfield Annapolis heter det)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0