#18

Nu är snart den här veckan över. Det ska bli skönt, för jag har jobbat rätt långa dagar nu när S är bortrest. Eftersom jag jobbat långa dagar är jag helt ledig på fredag och såklart även helgen. Väldigt skönt! Igår natt vaknade jag runt 1 och det var seriöst det värsta ovädret jag någonsin varit med om. Det var en enorm storm och det regnade hur mycket som helst. Vi var alla vakna och min värdmamma trodde att det var en tornado eller nått. Men sen efter ca 1 timme så slutade det helt plötsligt och vi alla kunde somna om igen. Det var en tornado i Baltimore (som ligger 20 min härifrån) men här i Annapolis så var det bara en enorm storm. Hoppas verkligen inte det händer igen -- det var obehagligt!

På lördag ska jag träffa Maja inne i Washington och vi ska kolla på alla turistgrejer och kanske shoppa lite och sen äta middag. Det blir kul att se vita huset och sånt! :D

Idag har jag längtat till Holmsund lite grann. Jag saknar riktiga små saker vilket är konstigt, men jag antar att det är väll det man saknar och som man inte riktigt insåg att man skulle sakna när man åkte. Typ som att sitta i soffan och prata med mamma och pappa eller äta middag med dom och prata om allt möjligt i flera timmar, gå på stan och göra absolut ingenting, kunna åka och hälsa på Lars, Sara, Per, Sandra, Nora och Isa när man ville, veta vart allt är utan GPS och att alltid ha någon i närheten som man kan prata med -- på svenska!
Men det är nog helt normalt att känna så ibland, jag är fortfarande så glad att jag tog det här beslutet och jag känner redan att jag har vuxit som person och vågar mycket mer än jag gjorde förut. Dessutom så har jag det jättebra! :) Och om lite drygt 3 månader åker jag till Sverige för att gå på min brors bröllop och sen kommer Therese hit i 2 veckor och sen kommer mamma och pappa, och Anette!

1 månad här idag. Bara 11 kvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0