#23

Nu är jag hemma i Annapolis igen. Har haft en väldigt trevlig thanksgiving med min värdfamilj och min värdmammas familj. Vi åkte härifrån vid 9 på torsdagsmorgon och stannade bara för en kort lunch innan vi kom fram. A's familj är väldigt trevlig och lättsamma, vi satt bara och pratade och hade trevligt i början innan det var dags för den stora thanksgiving middagen. Det var såååå mycket mat! Och det var gott! Jag smakade inte pumpapajen dock, var för mätt vid efterrätten -- dessutom så såg den äcklig ut. Vi drack även en hel del sangria och sånt trevligt så vid 10 var vi alla så trötta att det blev en tidig kväll.

Fredag vaknade vi runt halv 10 och åt frukost. Varje fredag efter thanksgiving är det Black Friday här i Usa. Det är galet. Alla butiker öppnar mellan midnatt och 5am och folk är HELT galna. Det är rea i alla butiker och rean är som stört under natten så folk är ute och shoppar hela natten och många säkert hela dagen efter med. Vi åkte inte till mallet förren vid 11, jag köpte dock inget - det var väldigt utplockat. Dom hade en tid hos en fotograf senare på dagen och bilderna på K är seriöst dom sötaste någonsin. Dom hade massa roliga bakgrunder och andra saker att ha på bilderna. Efter det blev det middag på en restaurang med min värdfamilj (minus bebisen som var hemma), A's bror och hans flickvän och två kompisar till min värdfamilj. Jag åt världens godaste pizza som dom kallade för "European style", vet inte vad som var europeiskt med den men iallafall. Det blev även en hel del drinkar, jag smakade bland annat Peach Cosmo och Pom Cosmo, dom var väldigt goda. Efter middagen åkte jag och A's bror + flickvän till en annan bar och drack världens godaste öl (fast det smakade inte alls öl, man fick välja bland massa frukter och det var galet gott!.) Vi stannade där ganska länge och träffade många av deras vänner.

Lördag chillade vi mest och A och S var på hockey. Jag skulle egentligen följa med och gå runt i Pittsburgh men det var kasst väder med massa snö så jag stannade hemma i huset framför elden och såg TV med resten av familjen hela dagen. Sen blev det middag och hemfärd runt 9 på kvällen.

Ikväll är det dags för aupair möte igen och sen ska jag, Sami och Micha fika för vi har inte träffats på hur länge som helst eftersom vi alla varit bortresta! Ska bli superkul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0