#24

Imorse när jag vaknade så var det frost på gräsmatten - det är det närmaste snön vi har kommit. Det var fint! Sen blev det dock sol och varmt på dagen men ändå. Det kanske betyder att vi får lite snö snart. Idag vaknade K runt 10, hon börjar bli förkyld för hon vaknade 5 gånger i natt så den här natten har mina värdföräldrar fått känna på hur det känns att ha småbarn på riktigt.  Jag sov dock gott hela natten.

Jobbade iallafall som vanligt, K har varit väldigt trött så hon har sovit mycket under dagen. När S sen kom hem hade han ett stort grönt paket med sig in. Som hade kommit med posten, ett stort grönt kuvert brukar betyda paket från Sverige och mycket riktigt. Jag blev hur glad som helst, det var massa svenskt godis, en svensk skvallertidning, vecko revyn och två små parfymer som luktar hur gott som helst. Det gjorde hela min dag - kanske till och med vecka. Tack tack tack tack underbara Anette.

Efter jobbet åkte jag och tränade och träffade en annan aupair som tydligen bor väldigt nära mig. Vi ska nog ta och ses någon dag. Hon verkar chill. Resten av veckan ska jag träna zumba, åka till mallet med Micha och Sami, gå ut på krogen med Micha, åka på svensk julmarknad i D.C med alla mina svenska kompisar.

Jag borde verkligen försöka ta mer kort, men jag glömmer alltid kameran hemma när jag gör något.


Här är delar av mitt gym iallafall - det är dock nästan 6000 kvm så allt syns inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0