#9

Igår var jag på mitt första aupair möte, det var ganska trist men kul att träffa folk iallafall! Träffade en hel del svenskar och vi är några stycken som ska gå ut nästa helg. (Jag, Micha och Sami ska även på collage party - yeah!) Iallafall vi bara hängde där, snackade och så och sen hämtade S mig strax efter 7 och vi åkte hem igen. Gick sedan på grannfesten och träffade alla grannarna, det var väldigt trevligt! Men det var rätt kallt så jag gick hem strax innan 10 och såg Vampire Diaries.

Imorse vaknade jag inte förren halv 12. Galet skönt! Under dagen har jag bara chillat, skypat med mamma och pappa och med Therese. Vid 4 åkte jag och A till en djuraffär och till en babyaffär för att handla lite saker och sedan handlade vi mat på Safeway på vägen hem, köpte även med oss pizza på tillbaka vägen. Och vet ni vad? Jag körde från pizza stället, på en av de stora vägarna. Det var galet coolt och askul! Det gick bra och A sa att det kändes jätte säkert när jag körde. Tur att dom bara kör automat växlade bilar här för man måste stanna i rödljus typ hela tiden. Ska köra till gymmet imorgon, det blir spännande.

Under kvällen hade vi bara suttit ute och ätit pizza och det har varit massa barn som gått trick or treat så dom har fått massa godis. Det har varit väldigt kul att fira Halloween här för dom går verkligen all in. Ett av grannhusen hade två enorma spöken som flög runt och en stor kyrkogård på gården och dessutom massa lampor, läskig musik och en rökmaskin! Coolt!

Imorgon är det dags för jobb igen! Hoppas det är bra väder så vi kan gå ut på promenad under dagen :)
Hoppas allt är bra hemma!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Låter som om du lever ett jättejobbigt liv som aupair ;) vilken tur du har som trivs. Alla hälsar. Kram

2010-11-01 @ 07:26:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0