#58

Idag är det Presidents Day så jag är ledig. Jag älskar att det är så många helgdagar här. Dock ska jag ut och fickparkera med min värdpappa idag, det blir spännande. Undra om bilen kommer tillbaka hel. Sen ska jag sitta vid datorn i 3 timmar och ta en Drog och alkohol kurs som jag måste ta för att få ta körkort i Maryland. Suuuuck!

Helgen har iallafall varit bra och chill. I fredags var det så sjukligt varmt. Jag och K skulle ta en promenad på morgonen och det var mulet så jag tog på mig regnjackan. När jag öppnade dörren så visade det sig vara över 20 grader varmt, peeew! Vid lunchtid kom solen fram och jag och K var ute hela dagen, så underbart! Vi satt nere vid vattnet och hon skrattade åt änderna i minst 1 timme - chilligt jobb med andra ord. När min värdpappa kom hem så satt vi nere på bryggan och matade fåglarna och K tyckte det var jätteroligt. Det var alltså runt 17:00 och det var 23 grader varmt. I februari!

Sen vid halv 7 åkte jag mot mallet och träffade Linda och vi gick på Noodels och åt middag och sedan blev det bio. Vi såg The Rommate, vilken psycofilm! Men det var väldigt väldigt bra :) Runt 12 åkte jag hem igen och det var fortfarande grymt varmt ute.

Lördag var det kallt igen så jag spenderade största delen av dagen med att skypa med familj och vänner, väldigt roligt! Sen åkte jag och min värdmamma till Carters och jag köpte kläder till Nora och Isa. Bland annat deras klänningar som dom ska ha på bröllopet - grymt söta! Lördag kväll jobbade jag ju som sagt i några timmar och sen såg jag A walk to remember. Och igår var det dags för aupair möte igen, vi skulle åka skridskor men det blev inte av. Vi åkte bara dit och pratade lite med vår LCC och sen var hon tvungen att åka till Virginia. Då åkte jag och Linda till Downtown och sedan till Target. Igår kväll blev det film med mina värdföräldrar, vi såg först Taken och sedan Life as we know it.

Väldigt bra helg! Nu ska jag ut och parkera - önska mig lycka till!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Lycka till!

2011-02-21 @ 19:10:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0