#43

Har inte berättat om helgen än! I fredags jobbade jag som sagt bara till 3 (underbart!) och åkte sedan till gymmet. Det känns dock inte som det ger något, men för resultat måste jag nog börja äta nyttigare. Det är mitt nästa mål. Tur att det är länge till beach 2011 (eller det kanske det inte är här i Washington?) Iallafall, var där drygt en timme och åkte sedan hem och åt middag med min värdfamilj och efter det blev det filmkväll med mig själv, härligt!

I lördags åkte jag och min värdmamma till mallet på eftermiddag för en snabbvisit och sedan skjussade hon mig till tunnelbanan och jag åkte den galet långa resan till Fairfax, Maja klev dock på tåget efter hälften så fick sällskap i en halvtimme. Där hämtade Sara oss och vi åkte hem till henne. Sen kom Sofia och några av Saras värdfamiljs vänner. Det bjöds på margerita, smirnoff ice, tacos och hemmagjord prinsesstårta - smarrigt! Sen spelade vi Xbox kinect och det var hur kul som helst, när man sen fick se filmerna på hur man såg ut när man spelar var ju mindre roligt. Av någon anledning såg det alltid ut som jag flög runt, haha. Vi somnade runt halv 3.

I söndags vaknade vi och packade direkt in oss i bilen och åkte till Ikea för köttbullstallrik. Det var lika gott som vanligt. Efter det blev det ett kort besök på Walmart och sedan den långa tunnelbane resan hem igen.

Har haft en väldigt trevlig helg!
Klockan är 10 och jag är på väg i säng, livet som heltidsarbetande är jobbigt... eller hur var det nu?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0