#70

Helgen har varit underbar!
I torsdags åkte jag och Linda på Ikea för att handla svenskt godis inför bussresan. Sen blev det packning och kvällpromenad innan vi gick och la oss runt 2. Vi klev upp igen vid 5 och vid halv 6 kom Marieke och hämtade oss och vi åkte till metro stationen. Vid 8 gick bussen från Union Station. På vägen såg vi en bilolycka där bilen senare exploderade - det kändes seriöst som att sitta i en Hollywood film. Men det var läskigt!

9 timmar senare kom vi fram till Niagara Fallen, Canada men vår lärare hade med oss en vän som hade problem i border kontrollen så vi blev sittande där i ca 3 timmar innan dom bestämde sig för att skicka honom tillbaka till Usa och vi andra fick åka vidare till hotellet. Det blev en snabb duschning och sen gick vi ut och åt middag och efter det blev det en tur till ett casino men det blev en rätt tidig kväll efter en väldigt lång fredag.

Lördag vaknade vi upp till spöregn, men vad gör det. Vi packade in oss i bussarna och åkte ner mot fallen och där åkte vi Maid of the mist, det var så sjukt coolt! Vi var inne i fallen, dessutom åskade och blixtrade det samtidigt vilket var lite läskigt. Sen gick vi över bron till Usa och kollade lite mer på de amerikanska fallen och åt lunch. Efter ett tag blev vi less på regnet och letade oss till en alkohol butik och sen tillbaka till hotellet. Där blev det pool och hot tub och sen gick vi ut på stan igen där nästan alla tatuerade eller piercade sig, inte jag dock. Vi hade en väldigt trevlig kväll!

Söndag morgon vaknade vi såklart upp till strålande sol men då var det dags att åka tillbaka till Maryland. Tack för en grym helg alla som var med! :)




























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0